Jackie Chan se razbuna cu varf si indesat

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Jackie Chan se razbuna cu varf si indesat
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Jackie Chan se razbuna cu varf si indesat

Cand Jackie Chan este fortat sa renunte la talismanul familiei lui si sa-l ofere in mana inamicilor, atunci este de stiut ca acesta se va razbuna cu varf si indesat! Tocmai de aceea, el are nevoie de ajutorul tau pentru a-l ghida intr-o aventura plina de actiune, batai la intensitate maxima si o poveste ce-ti va deschide apetitul spre mai mult. Devino legendarul Jackie Chan si invinge toti raufacatorii ce vor sa te raneasca pe tine si pe familia ta. Mult succes in acest joc distractiv, Jackie Chan se bazeaza pe tine!

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Jackie Chan se razbuna cu varf si indesat

Jackie Chan se razbuna cu varf si indesat

Instructiuni

Jackie Chan poate fi controlat folosind tastele direcitonale standard. Tasta in sus sare, iar Z poate fi folosit pentru a lovi cu pumnii, iar X cu picioarele. Sageata in jos poate fi folosita pentru a te apleca. Tasta spatiu poate fi folosita pentru a fenta loviturile inamicului sau pentru a lua diverse elemente din jur.

Statistici

Jucat de: 810 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 5 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Jackie Chan se razbuna cu varf si indesat pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte