Lupta cu hoardele de iepuri

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Lupta cu hoardele de iepuri
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Lupta cu hoardele de iepuri

Ai vazut vreodata iepuri violenti, ce sunt extrem de violenti, batandu-se non-stop? Greu de spus, dar aici ai ocazie sa fii chiar tu unul din ei. Ghiare? Neeh, batele si sabiile sunt mai la moda. Lupta-te in acest impresionant joc de actiune iepureasca, si distrandu-te in acelasi timp. Ca sa te poti lupta cu mii de alti iepuri in acelasi timp, ti-am oferit mai multa viata si miscari speciale mai puternice. Infrunta hoardele de iepuri combinand cele trei miscari de lupta posibile in modalitati unice. Distractie placuta!

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Lupta cu hoardele de iepuri

Lupta cu hoardele de iepuri

Instructiuni

Sagetele pot fi folosite pentru a te deplasa. "A" ataca rapid. "S" este atacul special, iar "D" este un atac si mai puternic decat celelalte doua. Fluturele indica viata ramasa, potiunea reprezinta cat de mult iti poti folosi puterile de atac. Ai posibilitatea de a alege dintre doua personaje.

Statistici

Jucat de: 930 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 7 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Lupta cu hoardele de iepuri pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte