Andy isi face dreptate singur

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Andy isi face dreptate singur
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Andy isi face dreptate singur

Uneori, cand sistemele de justitie nu iti ofera dreptatea de care ai nevoie, nu mai ai nici o alta alternativa decat pur si simplu sa iti iei arma in mana si sa te razbuni de unul singur pe cei care te-au nedreptatit. Dar aceasta justitie nu trebuie sa se limiteze doar la tine, ci poate fi profitabila daca faci justitie la contract! In anii de experienta pe care i-ai acumulat in aceasta profesie, ai devenit unul dintre cei mai buni luptatori de strada; acum este momentul sa iei unul dintre cele mai grele contracte de pana acum. Oare vei putea sa il duci la bun sfarsit sau tu vei fi cel care va sfarsi?

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Andy isi face dreptate singur

Andy isi face dreptate singur

Instructiuni

Apasa "Start" si alege nivelul de dificultate pe care il doresti. Cu ajutorul tastelor W, A, S, D te poti deplasa. Tasta B ataca/trage, N sare iar M foloseste puterea speciala. Pentru a putea schimba arma, apasa tasta spatiu. Exista un mod in care poti trisa: iti poti reseta nivelul vietii, poti avea mai multe gloante si toate stagiile sunt deja deblocate. Oare il poti gasi?

Statistici

Jucat de: 1,212 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 7 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Andy isi face dreptate singur pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte