Pune la bataie cartile cu dinozauri

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Strategie » Pune la bataie cartile cu dinozauri
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Pune la bataie cartile cu dinozauri

Iti plac jocurile de carti? Daca raspunsul tau este da, atunci te invitam la un joc de carti cu totul si cu totul diferit de ceea ce te-ai astepta tu. Carti si dinozauri? Poate ca suna ciudat, dar acest joc evolutionist iti va capta cu siguranta atentia! De ce? In primul rand, este ceva cu totul si cu totul diferit. Trebuie sa iti alegi bine strategia atunci cand iti pui la bataie cartile cu dinozauri acvatici, terestrii si aerieni. Ai mare grija atunci cand iti alegi pachetul de carti, deoarece este posibil fie sa fii norocos, fie ghinionist. Testeaza-ti cunostintele in ale cartilor prin intermediul acestui joc foarte interesant!

Jocuri » Jocuri Strategie » Pune la bataie cartile cu dinozauri

Pune la bataie cartile cu dinozauri

Instructiuni

Pentru a-ti fii mai usor, castigi viata atunci cand esti atacat, in loc s-o pierzi. Pentru a infrange oponentul, trebuie sa plasezi carti de atac sau de aparare in mijlocul ecranului. Jucatorul cu puterea cea mai mare de atac castiga. Mult succes!

Statistici

Jucat de: 789 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 7 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Pune la bataie cartile cu dinozauri pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Strategie