Protejeaza-te de microbii daunatori

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Strategie » Protejeaza-te de microbii daunatori
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Protejeaza-te de microbii daunatori

Fara indoiala ai auzit pana acum de microbi, virusi si alte chestiuni. Dar ai avut vreodata de a face cu ele? Acum esti direct in controlul intestinelor tale si trebuie sa te aperi de microbii daunatori ce vor sa iti intre in sange si sa te infecteze. Pentru a te apara, ai la dispozitie niste asa-zise turnuri, diverse metode de aparare care se pun pe peretii colonului si ataca rau-facatorii. Nu lasa nicio bacterie sa te infecteze, si mentine-ti sanatatea, aparandu-te de acesti daunatori. Corpul tau iti va fi recunoscator!

Jocuri » Jocuri Strategie » Protejeaza-te de microbii daunatori

Protejeaza-te de microbii daunatori

Instructiuni

Inainte de a incepe un nivel, poti plasa diverse "turnuri" (diverse mecanisme de aparare, fiecare cu avantajele, dezavantajele si costurile lor) pe peretii intestinelor. Virusii, microbii si alti daunatori vor intra din partea de sus si vor cobori prin intestin pana ajung jos. Tu trebuie sa ai grija ca acestia sa nu reuseasca. Pentru a-ti fii mai usor, iti sunt deja oferiti banii, iar corpul tau e mai rezistent decat de obicei la acesti daunatori.

Statistici

Jucat de: 681 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 7 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Protejeaza-te de microbii daunatori pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Strategie