Pregatit de razboi

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Strategie » Pregatit de razboi
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Pregatit de razboi

Barbarii au sosit la porti!. Natiunea ta se afla sub asediul unui inamic extrem de dotat din punct de vedere tehnologic. Acestia au avansat nespus de mult, distrugand o mare parte din tara si aproape nimicind intreaga ta armata. Intr-un ultim ofert de a-i infrange, cel mai bun strateg pe care l-ai putut gasi a sugerat o noua metoda de lupta: folosirea de turnuri de aparare, cu o eficienta foarte mare si cu pierderi de vieti minime. Oare vei reusi sa distrugi inamicul inainte de a te distruge el pe tine? Distreaza-te in acest minunat joc in stil tower defense.

Jocuri » Jocuri Strategie » Pregatit de razboi

Pregatit de razboi

Instructiuni

Odata ce ai inceput jocul, poti selecta din bara de jos unul din tipurile de turnuri de aparare pe care le poti folosi pentru a distruge inamicul. Plaseaza-le in locatii strategice si upgradeaza-le pentru a deveni mai puternice. Pentru a face jocul mai interesant, poti cumpara cate turnuri doresti tu fara a te costa nimic, iar inamicul nu va putea sa te afecteze prea mult. Distractie placuta!

Statistici

Jucat de: 1,204 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 8 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Pregatit de razboi pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Strategie