Lupta impotriva conducatorului Iadului

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Strategie » Lupta impotriva conducatorului Iadului
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Lupta impotriva conducatorului Iadului

Poate ca nu multi se asteapta ca in Iad, insusi cel Rau are o sotie, una care se pare ca i-a atras de mult ochii conducatorului Iadului. Odata ce s-au casatorit insa, intreaga situatie s-a schimbat dramatic. Sotia doreste din ce in ce mai multe obiecte pretioase si teritorii de cucerit. Trist, dar pentru a-i face pe plac, cel Rau a decis sa atace marile minuni ale lumii. Singurul lucru care-l poate oprii este chiar tu, distrugandu-i minionii folosind o pensula magica ce poate fi transformata in arma daca reproduci gestura corecta.

Jocuri » Jocuri Strategie » Lupta impotriva conducatorului Iadului

Lupta impotriva conducatorului Iadului

Instructiuni

Demonii "celui Rau" se afla de partea stanga, iar tu trebuie sa-i previi sa distruga zidul din dreapta. Foloseste pensula magica pentru a desena anumite gesturi ce apar in partea de sus. Odata ce ai indeplinit o astfel de gestura, ti se va oferi o arma pe un timp limitat. Acestea pot fi folosite pentru a distruge inamicii. Posibilitatea de a indeplini gesturile iti este limitata de nivelul de "mana" din partea dreapta (acesta se regenereaza odata cu timpul sau atunci cand distrugi vreun demon). Pentru a-ti fi mai usor, dispui de un numar foarte mare de bani.

Statistici

Jucat de: 1,064 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 8 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Lupta impotriva conducatorului Iadului pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Strategie