Apara casa celor trei porcusori

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Strategie » Apara casa celor trei porcusori
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Apara casa celor trei porcusori

Micutii porcusori au nevoie de ajutorul tau! Casa lor se afla sub asediul rau-voitorilor lupi ce vor doar sa ii manance. Acestia s-au baricadat in casa lor, dar nu vor rezista foarte mult. Pentru asta, acestia necesita ajutorul tau. Tu, drept un bun samaritean si iubitor de porcusori, ai venit cu o solutie inegnioasa de a-i apara: turele automate ce distrug orice lup ce le vine in cale. Dai dovada de o strategie exceptionala si invinge aceasta sursa a raului. Porcusorii iti vor fi recunoscatori pentru totdeauna!

Jocuri » Jocuri Strategie » Apara casa celor trei porcusori

Apara casa celor trei porcusori

Instructiuni

Un joc de tip "tower defense". Inainte de inceputul fiecarui val de lupi sau in timpul desfasurarii acestuia, poti plasa diverse turnuri (fiecare turn in parte este util doar in anumite situatii). Plaseaza turnurile strategic pentru a invinge lupii. De asemenea, o suma foarte mare de bani iti este deja oferita si ai mai multe vieti.

Statistici

Jucat de: 1,387 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 8 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Apara casa celor trei porcusori pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Strategie