Piticii protejeaza fructele si legumele

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Strategie » Piticii protejeaza fructele si legumele
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Piticii protejeaza fructele si legumele

Gradinaritul nu este o meserie pentru oricine. De foarte multe ori, fructele si legumele pe care le cultivi pot muri dintr-o multitudine de factori, printre care unul dintre cei mai importanti este reprezentat de catre daunatori. Astfel, tu, ca un fermier priceput, ai decis sa folosesti o armata de pitici pentru a-ti apara gradina. Pozitioneaza piticii de-a lungul gradinii, in puncte strategice si invinge orice sursa ce ti-ar putea periclita gradina. Succesul gradinii tale depinde doar si doar de abilitatea ta de bun strateg.

Jocuri » Jocuri Strategie » Piticii protejeaza fructele si legumele

Piticii protejeaza fructele si legumele

Instructiuni

Acest joc este unul tipic "tower defense". Cei sase pitici pe care ii ai la dispozitie actioneaza drept "turnuri", fiecare avand avantajele si dezavantajele sale. Pozitioneaza-i strategic pentru a distruge orice insecta sau alti daunatori ce iti pot afecta gradina. Spre beneficiul tau, ai parte de un numar mare de bani veniti la pachet cu viata extinsa.

Statistici

Jucat de: 1,360 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 8 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Piticii protejeaza fructele si legumele pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Strategie