Gasca de animale in cautare de comori

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Gasca de animale in cautare de comori
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Gasca de animale in cautare de comori

Acesta este un joc nu ca oricare altele. Daca cauti ceva inovativ si care sa fie si amuzant in acelasi timp, atunci acest joc este pentru tine! Aici, o gasca de animale se afla in cautarea unei comori. Dar se pare ca exista o problema, anume: capitanul acestui echipaj este foarte somnolent de fel si trebuie tinut treaz pentru a duce la bun sfarsit misiunea. Subalternii sau au decis ca trebuie sa lucreze in echipa pentru a-l trezi de fiecare data cand acesta atipeste; dar, din pacate, acest lucru este foarte dificil si necesita ajutorul tau.

Jocuri » Jocuri Logica » Gasca de animale in cautare de comori

Gasca de animale in cautare de comori

Instructiuni

Toate nivelurile sunt deja deblocate pentru convenienta ta. Trebuie sa ordonezi subalternii capitanului dand click pe ei. Fiecare fel de animal se comporta diferit. Spre exemplu, bufnitele coboara, pe cand zebrele sar. Astfel, tu trebuie sa combini personajele pe care le ai la dispozitie pentru a trezii elefantul.

Statistici

Jucat de: 787 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 8 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Gasca de animale in cautare de comori pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica