Deplaseaza-ti prietenii spre masina timpului

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Deplaseaza-ti prietenii spre masina timpului
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Deplaseaza-ti prietenii spre masina timpului

Atunci cand micutii tai prieteni calatori in timp si spatiu raman blocati intr-o lume ciudata si plina de pericole, tu esti singura persoana capabila de a-i ajuta. Folosindu-te de talentul tau de bun strateg pentru a deplasa micutii spre masina timpului teafari si nevatamati. Va trebuie sa folosesti o combinatie de miscari inteligente si noroc, deoarece nivelurile vor deveni din ce in ce mai grele. Poti sa deblochezi toate nivelurile si sa obtii si un punctaj mare de fiecare data? Joaca pe 99Jocuri.ro si vei vedea!

Jocuri » Jocuri Logica » Deplaseaza-ti prietenii spre masina timpului

Deplaseaza-ti prietenii spre masina timpului

Instructiuni

Jocul se axeaza pe sfori. Ai posibilitate fie de a le taia, ori de a conecta un micut calator in timp de un punct de sprijin folosind o sfoara. Folosind aceste doua tehnici, trebuie sa deplasezi calatorii astfel incat sa ajunga la masina timpului. Ai mare grija la obstacole si fii atent la mediul inconjurator pentru a putea gasi o solutie cat mai optima!

Statistici

Jucat de: 684 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 10 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Deplaseaza-ti prietenii spre masina timpului pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica