Distruge nava piratilor nervosi

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Distruge nava piratilor nervosi
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Distruge nava piratilor nervosi

Ahoy! Ahoy! Pirati la orizont!. Pe marea involburata, nava ta se afla asediata de un grup de pirati nervosi ce vor sa-ti distruga nava si sa te jefuiasca. Tu, drept capitan si cel mai bun tragator cu tunul, esti singura speranta pe care o poate avea echipajul tau pentru a scapa de aceste persoane nedorite. Ia-ti tunul din dotare si impusca toti piratii. Daca dispui de abilitatile necesare, garantat te vei descurca de minune! Tot ce trebuie sa faci este sa incerci, acest joc te va impresiona fara indoiala!

Jocuri » Jocuri Logica » Distruge nava piratilor nervosi

Distruge nava piratilor nervosi

Instructiuni

Un alt joc precum "Angry Birds", dar folosind proiectile de tun in locul pasarilor. Inainte de a trage, ai posibilitate a ajusta unghiul tunului astfel incat iti nimeresti inamicii. De asemenea, poti ajusta si puterea tunului, nimerind nivelul maxim de putere al acestuia. Vei intalni diverse obstacole, iar nivelurile vor devenii din ce in ce mai grele. Mult succes!

Statistici

Jucat de: 823 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 10 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Distruge nava piratilor nervosi pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica