Condu luptatorul de box spre victorie

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Condu luptatorul de box spre victorie
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Condu luptatorul de box spre victorie

Ai visat vreodata sa devii boxer? Boxing-ul este o adevarata arta de lupta, si nu este pentru cei slabi de inger. Acum ai unica sansa de a-ti crea propriul tau luptator de box si sa-l conduci spre victorie! Iti este oferita posibilitatea de personalizare a luptatorului tau, de a-l antrena si de a deveni printre cei mai buni. Odata ce boxerul tau este pregatit suficient de mult, poti sa participi la diverse competentii, iar, daca skill-urile tale se vor dovedi exceptionale, atunci poate chiar ai sansa de a castiga campionatul!

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Condu luptatorul de box spre victorie

Condu luptatorul de box spre victorie

Instructiuni

Prima data trebuie sa iti construiesti luptatorul de box. Ai posibilitatea de a alege din multiple optiuni pentru a-l face pe gustul tau. Odata terminat, trebuie sa iti antrenezi personajul. Din momentul in care antrenamentul este suficient, poti trece mai departe in a participa la diverse competitii. Cu putin noroc si mult antrenament, luptatorul tau poate ajunge chiar pana in celebrul campionat. Mult succes!

Statistici

Jucat de: 1,294 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 10 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Condu luptatorul de box spre victorie pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte