Pinguini vs zombi 2

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Pinguini vs zombi 2
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Pinguini vs zombi 2

Ai jucat vreodata Plants vs. Zombies? Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta acest joc te va interesa. Indiferent, atunci cand pinguinii se lupta impotriva zombiilor, atunci rezultatul nu poate fi decat distractie maxima! Fiecare nivel se dovedeste a fi un adevarat puzzle, in care trebuie sa te folosesti de mediul inconjurator pentru a distruge toti zombii cat mai eficient. Si asta nu este tot, odata ce ai indeplinit suficiente niveluri drept pinguin, poti sa schimbi tabara si sa treci de partea zombie-lor.

Jocuri » Jocuri Logica » Pinguini vs zombi 2

Pinguini vs zombi 2

Instructiuni

Aparent, tot ce trebuie sa faci e sa tintesti cu arma pinguinului spre zombii folosindu-te de cat mai putine miscari. Jocul se aseamana oarecum cu "Angry Birds", gloantele reflectandu-se pe anumite suprafete. Tocmai de aceea trebuie sa ai mare grija la mediul inconjurator deoarece iti poate fi aliat sau dusman. Tu decizi.

Statistici

Jucat de: 973 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 10 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Pinguini vs zombi 2 pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica