Luptatori ninja vs zombi

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Zombi » Luptatori ninja vs zombi
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Luptatori ninja vs zombi

Joci jocuri ninja pe 99Jocuri.ro cu un erou care o sa se lupte cu cateva sute de zombi insetati, trimisi de fortele raului sa creeze probleme, dar un erou nu lasa ca acest scandal sa continue si se pregateste sa incheie si runda a doua, cu ajutorul atacurilor speciale invatate de la un maestru bun. Acel sensei te-a invatat sa lupti suficient de bine incat sa supravietuiesti atacurilor trimise de zombii ciudati, pe parcursul a celor 20 de etape ce includ arme noi si multi bani pusi in joc pentru fiecare etapa terminata.

Jocuri » Jocuri Cu Zombi » Luptatori ninja vs zombi

Luptatori ninja vs zombi

Instructiuni

Distreaza-te si termina a doua runda cu acest luptator ninja, controlat de tine, punand totodata stop acestui scandal intre luptatorii ninja si creaturile ciudate. Te deplasezi cu A / D, faci salt cu W, cu Q / E schimbi arma, pentru atacurile speciale apesi F / Space. Scopul principal al jocului luptatori ninja vs zombi, este sa te razbuni pe creaturile urate asa cum te-a invatat maestru.

Statistici

Jucat de: 2,156 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 24 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Luptatori ninja vs zombi pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Zombi